10.02.2022

НАЙАКТУАЛЬНІШІ ПОДАРУНКИ ДЛЯ СЕБЕ НА ДЕНЬ ВАЛЕНТИНА

З любов'ю до себе

День Святого Валентина потребує адаптації до реальності 21 століття. Чому б не уявити, що свято всіх закоханих — це вияв любові до себе і тому все цього дня — і подарунки, і увага — лише вам.

Про те, як правильно підібрати коштовний подарунок для себе, розповідає Ірина Омельченко, дипломований гемолог та CEO найбільшої мережі люксових бутіків в Україні — il Cammeo.

Діаманти

Спеціально на честь 100-річчя Garavelli ми представляли в Україні сет унікальних коштовностей італійського дому, серед яких особливо яскраво вирізнялося вишукане діамантове кольє-рів'єра. Прикраса не залишила байдужою жодну гостю! Чистота діамантів, вражаюча каратність, витончена робота італійських майстрів підкорили серця всіх гостей вечора!

Підкреслювати індивідуальність — це головна місія коштовних прикрас. Смак, почуття стилю, тонке розуміння тенденцій – прикраси допомагають найбільш повно виразити все це! Носити прикраси - це значить не боятися заявити про себе світу, висловлювати свою думку і позицію. Про те, що найкращі друзі дівчат — діаманти, знають усі, але саме завдяки Garavelli діаманти в Україні стали ще більш жаданими.

Чокери

Життя занадто коротке, щоб не носити найсексуальніший коштовний аксесуар. Одна із найтрендовіших прикрас сьогодні. Дорогоцінна підвіска на оксамитовій стрічці або повністю коштовне кольє — будь-яка варіація доречна.

У колекції Rugiada Tennis ювелірного дому Mattia Cielo представлено лаконічний чокер з діамантами: завдяки жорсткій формі він ідеально сідає на ключиці та доречно виглядає як із сукнею, так і з сорочкою чи закритим гольфом. Chantecler пропонує жінкам витончене кольє в колекції Paillettes: емалеві паєтки ніби обіймають шию. Крім того, кольє має роз'єм для того, щоб доповнити його кулоном у вигляді дзвоника з діамантами. У Crivelli є вечірній варіант із діамантами класичної та фантазійних форм огранки.

Ланцюги

Завжди доречні. Особливо знакові коштовності Pomellato - у кожній колекції обігрується форма або деталі ланок ланцюга. І це не дивно: ланцюги – основний мотив колекцій італійського ювелірного дому. Iconica - гладкі, поліровані форми, великі дуті каблучки, сережки та кольє… Колекція Tango - ланцюги, усипані дорогоцінним камінням. Справжній мінімалізм - у колекції Brera.

Ланцюги в оригінальному виконанні можна знайти і у колекції Marco Bicego Lucia - це обтічні форми з особливою фактурою, що нагадує шовк.

Ланцюг - символ нерозривного зв'язку. Чим більш дорогою є прикраса, тим міцніше зв'язок з тією людиною, для якої ви обираєте цю прикрасу в подарунок.

Каблучки-солітери

Must have і must want кожної дівчини. Каблучки з одним центральним каменем - абсолютні фаворити в створенні повсякденного стилю.

20 років тому ювелірний бренд Pomellato представив колекцію каблучок Nudo: на простому обідку красувався кольоровий камінь унікальної, запатентованої форми. Самобутність і навіть революційність виробу були не тільки у технології закріпки та огранці, але й у виборі каменю — у Nudo використовувалася широка палітра коштовного каміння, яке досі не виступало в головній ролі в прикрасах: хризопразів, халцедонів, топазів, аметистів та різнокольорових кварців. Такі каблучки можна було вперше носити цілими гронами і комбінувати і нескінченній кількості варіацій, що припало до смаку поціновувачам небанальних поєднань у прикрасах. Колекція Nudo стала безперечним бестселером дому Pomellato.

Тепер каблучки-солітери є у багатьох колекціях інших ювелірних домів. У колекції Piazzetta дому Chantecler - різнокольорові каблучки, де центральний камінь піднято над обідком з допомогою особливої конструкції, що дозволяє розміщувати біля основи основаного каменя камені й інших відтінків.

У колекції Talisman ювелірного дому De Beers використовуються неогранені діаманти, найбільш примітними є каблучки з центральними каменями різноманітних відтінків. Завдяки особливій формі закріпки кожен камінь сяє. Так, у De Beers привертають увагу до кольорових діамантів: жовтих, червоних, рожевих та блакитних, — на них завжди ставиться особливий акцент у колекціях бренда.

І знову про діаманти

Мода на діаманти тримається понад 100 років – з моменту відкриття перших родовищ алмазів у Африці. Компанія De Beers зробила чимало, щоб за цей час ці коштовні камені стали красномовним способом висловлювати почуття. В прикрасах з діамантами є, безперечно, справжня магія. Головне – правильно обрати свій камінь. Носити прикраси з діамантами - це задоволення і привілей володіти винятковими скарбами.

Ми щиро віримо, що кожна дівчина заслуговує на те, щоб отримати свій власний особливий об'єкт бажання - унікальну коштовну прикрасу!

І нехай все обов'язково здійсниться! Щасливого Вам ранку 15 лютого!

Ми чекаємо на вас у мережі бутиків il Cammeo.

Обрати прикрасу, а також отримати консультацію геммолога Ірини Омельченко можна у мережі бутиків il Cammeo:

Київ, вул. Городецького, 10/1
+38 (067) 900 35 00

Дніпро, пр. Д. Яворницького, 10
+38 (067) 565 55 49

Харків, вул. Сумська, 73/75
+38 (068) 680 57 75

Дніпро, ТРЦ Cascade Plaza
+38 (067) 562 09 94

За матеріалами www.buro247.ua

Ваш кошик порожній!
Ви успішно
відправили заявку
Ми передзвонимо Вам
найближчим часом