25.12.2021

ЗАПОВІТНИЙ ДОРОГОЦІННИЙ ПОДАРУНОК ПІД НОВОРІЧНУ ЯЛИНКУ ВІД DODO

Визначні колекції бренду.

Новий рік — без сумніву улюблене свято для всіх. Одні насолоджуються підготовкою до свята, інші — з нетерпінням чекають на саму подію та бажані презенти.

Напередодні Нового року кожна дівчина мріє отримати в подарунок щось особливе. Немає нічого приємнішого, ніж розв’язувати стрічку на заповітній коробочці з прикрасою. Особливо, коли йдеться про прикраси ультрамодного італійського бренду Dodo. Вони нагадують мініатюрні витвори мистецтва та підкорюють своєю вишуканою лаконічністю, підкреслюючи стиль та смак своїх власниць.

Коштовності Dodo — це особлива філософія.

Екосвідомий ювелірний бренд завойовує серця молодого покоління, для якого індивідуальність, інклюзивність, екологічність та відвертість — не просто слова, а бачення світу.

Коштовні форми Dodo — ідеальні для створення образів в актуальних сьогодні стилях casual і street. Кожна прикраса — ефектна та життєрадісна — здатна тонко підкреслити індивідуальність та відкритість світу.

Поєднувати прикраси між собою можна в нескінченних варіаціях. У цьому і полягає унікальність творінь бренду.

У прикрасах Dodo відображаються справжні почуття та яскраві емоції. Вони ніби переносять у далеке дитинство, а ще — просякнуті свіжістю дизайнерської думки та невичерпним оптимізмом. Недарма їх обирають модні блогери, інфлюенсери та стильні дівчата з витонченим смаком! І саме їх у стильних дорогоцінних коробочках дарують з нагоди найзначніших свят у всьому світі — від Європи до США.

Колекція Stellina

У новій колекції Stellina коштовності мають форму «сузір’їв» та виконані з рожевого золота та діамантів. Кільця та браслети огортають пальці та зап’ястя серпантином дорогоцінного сяйва так, ніби небесні тіла, що летять по видноколі. Спіральні композиції демонструють зірки з діамантовою паве, тоді як сережки, підвіски та браслети у вигляді ланцюжка прикрашені сузір’ями із трьох зірок.

Колекція Bollicine

Лаконічні прикраси Bollicine, з якими легко грати в багатошаровість, це ювелірна метафора бульбашок шампанського. Створена у вигляді дорогоцінних сфер колекція була представлена ​​у 2020-му, а у 2021-му отримала доповнення. Тепер кільця, браслети, сережки та підвіски відрізняє вигідне сусідство металів (срібла та рожевого золота) з діамантами.

Наприклад, у двоярусному кільці та браслеті кульки зі срібла посаджені на поверхню з рожевого золота, а в золоті сфери каблучок та сережок інкрустовані діаманти. Найголовніше — прикраси оновленої колекції Bollicine демонструють свіжі тренди: мінімалізм, багатошаровість і можливість поєднувати різні відтінки металу в одному образі.

Колекція Pepita

Колекція Pepita модного бренду Dodo демонструє трендові прикраси, що випромінюють свіжий погляд на елегантність. У колекції ви знайдете браслети з гладких золотих частинок — намистин Pepita, а також розімкнені кільця, сережки та браслети, увінчані такими ж формами, які нагадують ідеально відшліфоване морем каміння.

І, ясна річ, DoDo — це трендові дорогоцінні талісмани, від яких у захваті найстильніші дівчата планети! Зірка, чотирилисник конюшини, ягоди, сонечка, квіти, серця, форми півмісяця і сніжинок, втілені із золота та дорогоцінного каміння. Розмаїття мотивів у колекціях бренду справді вражає. І всі вони створені для того, щоб даруючи прикрасу, ви висловили свої почуття мовою метафор Dodo.

За матеріалами jetsetter.ua

Ваш кошик порожній!
Ви успішно
відправили заявку
Ми передзвонимо Вам
найближчим часом